L’Equip

Joan Albert Lligonya: Professional amb llarga experiència en ràdio, ha estat coordinador de programes magazine i musicals a Flaixbac Andorra, Ràdio Valira, Cadena Pirenaica, Ràdio Estel. Coordinador i responsable de continguts.

Yamandú Rodriguez: Llicenciat en Dret i Marina Civil. Patró de cabotatge. Submarinista professional, jutge de regates i instructor de vela. Col·laborador habitual a importants revistes nàutiques i conferenciant de la International Marine Conference

Pere Cladera: Meteoròleg. Col·laborador habitual en mitjans de comunicació (Flaix FM, Flaixbac). Actualment és meteoròleg de METEOCAT, Servei de Meteorologia de Catalunya.

Carles Rico: Capità de la Marina Mercant. Vicepresident d’ADIN, membre de la Junta del Fòrum Marítim Català, vicepresident de la Federació Espanyola de Lloguer Nàutic i membre del comitè del Saló Nàutic Internacional de Barcelona.

Stefan Lawrence: Yachtmaster RYA, instructor de vela, periodista nàutic i divulgador de temàtica nàutica i marítima. Col·labora habitualment amb diversos mitjans de comunicació a les Illes Balears. Coneixedor del patrimoni marítim és armador d’un llaüt centenari, El Gordito, que actualment està restaurant seguint les tècniques tradicionals.

Tito Rodriguez: Coach. Consultor de Negocis Ex- vicepresident d’entreteniment de Universal Studios. Actualment és director d’un centre de coach a Barcelona especialitzat en Life Coaching, Coaching Executiu i Consultoria Empresarial.

Enri Nuñez: (Col·laboradora des de les costes d’Andalusia) Co editora de la revista Luz de la Costa. (Isla Cristina – Màlaga)

A.D.I.N.: L’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics de Catalunya informarà de la situació de la nàutica d’esbarjo, en tant i en quant un dels sectors econòmics amb més potencial de creixement.

Consorci El Far: Com a centre de referència del mar i el litoral, ens portarà informació sobre programes de formació professional, programes educatius per a escolars, oportunitats pel coneixement del medi, informació sobre els programes de gestió del litoral i altres temes d’interès pel amants del mar.

Associació Dones Navegants Tanit: Associació sense ànim de lucre, creada per fomentar la vela femenina i com a plataforma de suport de nous projectes de dones navegants.

Submón: És una plataforma de serveis ambientals que treballa en l’entorn marí. El seu equip multidisciplinar  d’especialistes i professionals del sector, format per veterinaris, biòlegs, enginyers, submarinistes i educadors, assessora i realitza  estudis i accions de conservació per a diferents administracions nacionals i internacionals, centres de recerca, centres educatius i empresa privada.

Alejandro Ferrer Muñoz: Campió de Catalunya de batels en equip cadet masculí 2011 i actualment és 3er a la lliga catalana de llagut. Vogador de rem fix: batel, llagut català, llagut del mediterrani al club de la seva ciutat, Badalona (Barcelonès). També practica pesca esportiva.

IMEDEA: L’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA) és un centre mixt d’investigació entre el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Universitat de les Illes Balears (UIB),  l’objectiu del qual és la investigació cientificotècnica d’alta qualitat en el àrea de Recursos Naturals, fent especial èmfasi en la investigació interdisciplinar en l’àrea mediterrània.