Esport i treball en equip: la taula rodona organitzada per la Fundació Catalana per a l’Esport i 360ràdio.

Programa del 27/06/2012

Escolta-ho mentre navegues

El Passat  12 de juny,  va tenir lloc  lloc la taula rodona Esport i treball en equip, organitzada per la Fundació Catalana per a l’Esport i 360 ràdio a la  sala Pierre de Coubertin, del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona.

En ella hi han participat: Anna Corbella, la primera dona catalana i espanyola en completar una volta al món a vela sense escales i en regata;Anna Ros, directora general de KTC i ex-directiva de la Fundació Catalana de Tennis; Enric Villalon, esportista i gerent de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Deficients Visuals; Frederic Martrat, soci-director de ActitudPro Consultants i professor part-time a ESADE; Xavier Crespo, ex-jugador internacional de bàsquet del FCBarcelona i del Joventut de Badalona i actualment, director acadèmic del Johan Cruyff Institute for Sport Studies; Joan- Albert Lligonya, director de 360ràdio. Jordi Gibert i Mombrú, director de la Fundació Catalana per a l’Esport serà l’encarregat de moderar la taula rodona.

A continuació podeu escoltar la taula rodona, enregistrada pels micròfons de la nostra emissora.
No comentarios

Leave a response

*

*

*