Eurolàser Master Cup 2012

Programa del 27/04/2012

Espai amb el patrocini de

Metromar

Del 19 al 22 d’abril es va disputar a Calella de Palafrugell el Euro Laser Masters Cup 2012 – VI Trofeu Palafrugell – Memorial Pitus Jiménez amb Carlos Echavarri (Std) i Mónica Azón (Rd)

Us portem un resum dels millors moments, on hi intervenen:
Joana Ortega (Vice-Presidenta del Govern de Catalunya), Gerard Esteva ( President de la FCV), Joan Alsina (President del CV Calella), Xavier Mayoral (Comodor del CV Calella), Mònica Azón (Guanyadora Làser Rdl), Carlos Echavarri ( Guanyador Làser Std),Ignaci Jiménez, Josep Mª Brandia, Pedro Vizcasillas, Pere Jiménez Meifen, Pep Campi, Sílvia Ravellat, Javier Muñoz, Pablo Alapon, Marc Miró, René Velazquez, Miquel Àlvarez, Xavier Marron i Jack Kerrell. Gràcies!
No comentarios

Leave a response

*

*

*